DDHN – Menu of The Day 300917

DDHN – Menu of The Day 300917

Menu semalam, petang baru masak hehe. Semalam Ummi ambil stok Pes Asam Pedas Mak Ijan, untuk standbykat rumah dan order dari kawan-kawan. Rezeki, anak taukey pes bagi Ummi Pekasam Ikan Gelama.

Perghhhhh.. memang dah dapat bayangkan kesedapannya.

Taraaaaa.. ikan pekasam yang dah siap digoreng. Nanti Ummi kongsikan cara masak ikan pekasam ni ya.

Satu lagi menu, asam pedas ayam dengan pes asam pedas Mak Ijan Recources. Fuhhhh lepas rindu dah lama tak guna pes ni. Tapi asam pedas petang semalam tak ada daun kesum. Kekonon ingatkan ada daun kesum dalam peti sejuk. Sekali tengok dah layu di tasik madu hahaha. Jadi asam pedas Ummi is togel hahaha.

Korang nak baca review yang lepas pasal pes asam pedas Mak Ijan Resources boleh baca link di bawah ya.

Product Review | Pes Asam Pedas Mak Ijan Resources

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

2 thoughts on “DDHN – Menu of The Day 300917

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: