Tuesday’s Lunch – Grilled Chicken Chop Belanga Cafe

Tuesday’s Lunch – Grilled Chicken Chop Belanga Cafe

Cerita lunch hari ni. Semalam pun lunch di Belanga je. Malas nak berjalan kaki ke belakang dan malas nak keluar makan.

Jemaah hari ni, Yap cuti, Ummi gambar sebalik tabir je. Malas nak tayang muka. Tunggu dah slim baru tayang ahahaha.

Menu Noni, spaghetti carbonara.

Menu Eqa, nasi goreng pattaya Naruto hahaha.

Ummi, Kak Leen dan Wan makan Grilled Chicken Chop. Sedap. RM13.50 sepinggan. Dah lama tak makan grilled chicken chop. Nazam makan kentang goreng je. Kenyang kekonon.

Ini menu semalam mee goreng mamak. Sedap juga. Sepinggan RM7.50. Harga memang nak nangis sikit la. Pasghah je sebab malas nak jalan kaki jauh hahaha. Nak makan nasi campur tak berapa nak menarik masakannya. Ummi tengah seru mood rajin berbekal ni. Harap mood sampai la tak lama lagi hahaha.

 

 

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

2 thoughts on “Tuesday’s Lunch – Grilled Chicken Chop Belanga Cafe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: