Blog

Hadiah Contest–Header & Watermark by Sis Awadah

Alhamdulillah rezeki menang giveaway 1st Giveaway by FWS header dan watermark logo sponsored by Sis Awadah.

header baru design by sis awa

Cantik tak header baru Ummi tu? Cantik kan?

IMG-20151024-WA0015

<

p align=”justify”>Ok sila abaikan gambar tu, sila fokus pada watermark. Saja je gambar pun background bertema water hehehe. Cun melecun watermark dan header ni. Warna favourite Ummi pulak tu kan warna pink haruslah double happiness hehehe. TQ so much Sis Awa. Tak kisah pun cepat ke lambat, kita faham situasi awak. TQ sudi hadiahkan header dan watermark ni ya.

Korang kalau teringin nak blog korang di make over, nak tempah header blog, watermark.. boleh lah jengah-jengah blog Sis Awa. Banyak dah Sis Awa buat makeover blog kekawan blogger menggunakan hasil dari kreativiti beliau. Serious semua cun-cun belaka yang penting harga pun berpatutan. Semoga bisnes editing Sis Awa semakin maju dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah ya.

Share this nice post:

Comments

comments

14 thoughts on “Hadiah Contest–Header & Watermark by Sis Awadah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *