​Temuduga Terbuka Tesco Parit Raja, Batu Pahat (Cawangan Baru)

Temuduga Terbuka Tesco Parit Raja, Batu Pahat. (Cawangan Baru)

Tarikh   : Bermula dari 14/7/2017 (Jumaat)

Masa    : 9:30 pagi – 5:00 petang

Tempat : No 35, Jalan Universiti 6,

                 Taman Universiti,

                 86400 Parit Raja,

                 Batu Pahat, Johor.

Tel No   : 019-8114980

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan kosong pekerja am sepenuh & separuh masa di temuduga terbuka cawangan baru kami di Tesco Parit Raja, Batu Pahat Johor.

Sila hadir bersama resume & sijil2 berkaitan.

Share this nice post:

14 Replies to “​Temuduga Terbuka Tesco Parit Raja, Batu Pahat (Cawangan Baru)”

  1. mohamad nor hadie bin yahya says: Reply

    I am a stpm student and have studied in business studies. I have working experience in the hospitality department for a year. After that, I work in the sales and marketing department for over a year. After that I work in the sales and operations department of retailing until now almost six years .

    1. hai good luck ya!

  2. Mohd sehfinazhar says: Reply

    Masih ade jawatn kosong ? Sy berpengalaman di coldstorage dalam position fruit and vege selama 2 tahun

    1. hai tuan, boleh hubungi nombor ni ya.. 019-8114980

  3. Assalam. Ada krja kosong lagi x??

    1. blh contact nombor yg tertera ya..

  4. Assalammua’laikum..sy da bnyak kli call no tu tp x angkat pn..adakah no tu aktif atau x?sy perlukan kerja

    1. waalaikumussalam..saya pun tak pasti..sebab daya just share je..

  5. Blh x hbungi sy di no 01136690977 dgn sgera

    1. boleh contact nombr tertera ya..saya hanya kongsikan info ni saja

  6. Ahmad bin Harun says: Reply

    Saya berpengalaman luas dalam bidang security..Ada tak kerja kosong sebagai Penyelia keselamatan atau Penolong Pengurus keselamatan atau Pengurus keselamatan di Syarikat tuan.. Saya ingin memohon jawatan tersebut..

    1. boleh contact nombr tertera ya..saya hanya kongsikan info ni saja

  7. Syaza Mori says: Reply

    assalamualaikum nak tanya, sekarang tesco ada kerja kosong tak?
    saya baru habis daripada asasi, jadi sementara saya sambung degree, saya nak cari duit sikit untuk sambung ijazah. terima kasih

    1. boleh contact nombr tertera ya..saya hanya kongsikan info ni saja

Leave a Reply