Souvenir Untuk Auntie Dila Dari The Ilhams

P_20170616_072907

Ingat tak entri yang Ummi buat 2 minggu lepas. MEWARNA TERAPI MINDA. Haaaa dah siap dah mewarna dah masuk dalam frame dah. Frame Fiksbo dari IKEA tu Ummi beli sebenarnya untuk projek deko-deko bajet dengan Babah. Tapi demi Auntie Dila, Ummi korbankan la seketul. Masukkan gambar bunga dan pasu tu, bubuh dalam frame bagi Auntie Dila sebagai cenderahati buat kenangan walaupun bukan Ummi yang mendoodle hehe. Ummi tukang warna je. Ikutkan nak mendoodle sendiri tapi masa sangat mencemburui gitewwwww hehe.

Korang kalau tak ada idea nak bagi souvenir pada sesiapa tak kiralah kawan ke, cikgu kepada anak-anak ke.. bolehlah buat macam ni. Simple dan mudah je kan. Cuma rajin tak rajin la nak mewarna tu hehehe. Harap-harap Auntie Dila gantung kat dinding bilik dia hahaha.

Ok sebelum raya ni ada projek deko-deko raya yang memaksa Ummi untuk mendoodle. Nanti Ummi share hasilnya ya.

Share this nice post:

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: