Ramadhan 2017 – Day 21

Cerita semalam, Ira ajak berbuka puasa sama-sama. Setelah memdapat kata sepakat, kami memilih untuk berbuka di Onboard shellout Restaurant, Taman Nusa Bayu.

Kami bertiga beranak je, Babah ada jemputan berbuka puasa di Persada Convention Center.

Uncle Wan and family. Zafri tu dah tak sabar nak makan hehehe.

Uncle Yap tiga beranak.. eh salah hahaha.

Eh kita nak ajak wefie rupanya diorang tengah berposing hehe.

Inilah menu berbuka puasa kami. Alhamdulillah kenyang.

Haaa kantoi Zafri cekut nasi hahaha. Awak ingat awak je boleh snap gambar candid Auntie hahaha. Lepas settled semua berdezuplah kami balil rumah. Macam biasa makan kat sini sedappp dan recommended! 👍👍👍👍👍

Share this nice post:

6 Replies to “Ramadhan 2017 – Day 21”

  1. fuyoo bershellout kak hernee, hehe ketam masak cili api bila? huhu

    1. hahaha ketam cuti raya awal ekekeke

  2. Sedapnya shell out.mhal tak harga kat sini? Teringin lama dah

    1. sedap airah.. 1 pax RM32..try lah

  3. uih…shell out..sedapnya

    1. hehehehe meh dtg GP

Leave a Reply