Ramadhan Al-Mubarak

Ramadhan 2017 – Day 21

Cerita semalam, Ira ajak berbuka puasa sama-sama. Setelah memdapat kata sepakat, kami memilih untuk berbuka di Onboard shellout Restaurant, Taman Nusa Bayu.

Kami bertiga beranak je, Babah ada jemputan berbuka puasa di Persada Convention Center.

Uncle Wan and family. Zafri tu dah tak sabar nak makan hehehe.

Uncle Yap tiga beranak.. eh salah hahaha.

Eh kita nak ajak wefie rupanya diorang tengah berposing hehe.

Inilah menu berbuka puasa kami. Alhamdulillah kenyang.

Haaa kantoi Zafri cekut nasi hahaha. Awak ingat awak je boleh snap gambar candid Auntie hahaha. Lepas settled semua berdezuplah kami balil rumah. Macam biasa makan kat sini sedappp dan recommended! 👍👍👍👍👍

Share this nice post:

Comments

comments

6 thoughts on “Ramadhan 2017 – Day 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *