Ramadhan 2017 – Day 6

01/06/2017

P_20170601_190225_vHDR_Auto

Menu berbuka hari ke 6 ditaja oleh PVE di Hotel Jen, Puteri Harbour dengan tema “Bakar Bakar with Jen by The Harbour”.

P_20170601_185348_BF

Ummi with Paten sebelum berbuka.

P_20170601_191150_BF

Jangan makan selagi hakak tak snap hahaha.

P_20170601_191137_vHDR_Auto

Dua orang ni pun terpaksa redho kata “media” hahaha.

P_20170601_190759_vHDR_Auto

Menu utama Ummi, nasi goreng cina dan kupang black pepper.

P_20170601_190754_vHDR_Auto

Lamb and chicken BBQ with BBQ sauce and mushroom sauce. Sedap!

P_20170601_190815_vHDR_Auto

Mushroom, ayam masak apa tu yang gelap tu lupa pulak, kerabu mangga dan DIY pie tee. Pusing-pusing Ummi repeat makanan yang sama hahaha.

P_20170601_193137_vHDR_Auto

Ada durian auwmmm. Lepaslah ngidam nak makan durian hahaha. Eh ngidam kosong je jangan propa.

Alhamdulillah kenyang TQ PVE. Overall food semua ok dan banyak pilihan sampai tak tahu nak pilih yang mana. Nanti full review next entry ya.

Share this nice post:

7 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: