Review Microfibre Cleaning Spray Mop For Dry And Wet Clean Dari Lazada

03/04/2017

Masa untuk review Microfibre Cleaning Spray Mop For Dry And Wet Clean Dari Lazada Malaysia. Beli masa LAZADA 5TH BIRTHDAY SALES. Harga untuk RM27.50. Kalau yang mahal sikit siap ada extra kain dia tu. Ummi Ilhams saja nak test tu yang beli yang paling murah hehe. balik kerja teruslah Ummi unboxing kotak mop di saksikan oleh anak-anak yang over excited aduiii.

1490922324862

Ada 5 komponen utama yang perlu dicantumkan. Kotak dah kena buang tak dapatlah nak bagi nama-nama tu semua haha. Macamlah susah sangat nak sebutkan.

1490922439832

Ini holder mop tempat nak control pancit-pancit air tu hehe.

1491043056329

Botol tu isi air dan bubuh sikit Ajax Fabuloso. Air tu dijamin tak tumpah kecuali dikendalikan oleh anak-anak yang super duper excited.

1491043010742

Ok siapdah pasang semua komponen. Eh komponen eh? Gasaklah labu. Siap je pasang Ummi pun excited juga nak mop lantai. 

Excited Ummi nak rasmi mop baru beli dari Lazada.. Microfibre Cleaning Spray Mop For Dry And Wet Clean harganya RM 27.50 je.. pasang2.. masukkan air dalam botol yang disediakan bubuh Ajax Fabuloso sikit.. spray2.. mop.. nanti saya review lebih details di blog ya.. 😊 #microfibrecleaningspraymop #LazadaMY #productreview #jdtblogger #bloggerjohor #lifestyleblogger #herneenazirdotcom

A post shared by Hernee Nazir (@herneenazir) on

Nah tengok demo Ummi mop lantai dengan Microfibre Cleaning Spray Mop For Dry And Wet Clean. Senang dan mudah untuk dikendalikan. Tak perlu nak bawa air sebaldi dah. Kurangkan risiko air tumpah ke apa masa mop lantai tu. Apa kita perlu buat cuma pancitkan air dah mop. Yeay! I am a happy mama. Mudah kerja Ummi dan Babah lepas ni. Tapi perlu diingat, sila jangan sepah-sepah mop ni sebab nampak gayanya ramai assistant nak bantu memudahkan kerja Ummi mengemop Ummi tak disuruh hehe.

Ok itu saja cerita review mop dari Ummi. Nak baca Review Mango Touch Handbag tekan SINI. Nak baca Review Remax Phone Holder tekan SINI.

Share this nice post:

5 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: