Review New Mango Saffiano PU Leather Tote Shoulder Handbag

1490846035359

Weeehhuuuuu.. nampaknya janji tinggal janji. Kekonon nak puasa dari beli handbag sebab dah terjebak beli handbag Sometimes bulan Disember hari tu. Tapi tak mampu la makcik nak mengawal perasaan ni bila tengok handbag Mango Touch ni. Lagi pun memang tak pernah ada handbag warna ni

1490845994105

Jom berangan sandang bag ni. Ecehhhh.. Oleh kerana tinggal berdua Syamil je semalam di rumah, jadi berusahalah snap gambar sendiri hahaha. Babah balik kerja ternampak handbag atas sofa. Perghhhhh.. beli beg baru kata dia. Ummi pun saja cakap alaaaa murah je RM300++. Haaaaa.. RM300? hahaha. Tak lah RM39.90 je Bah. Tak mahal mana pun. Nak kelentong Mama Cu harga RM300 pun tak menjadi hahaha.

Handbag ni boleh guna tali panjang juga. Rasa kalau ke office lebih sesuai tali pendek. Sebab beg nya tak berapa kembang kalao nak pakai tali panjang. Tapi memang sesuai sangat dengan Ummi Ilhams yang suka beg besar macam almari. Senang muat segala harta karun anak-anak hehehe.

Ohhh beg ni pun beli masa LAZADA 5TH BIRTHDAY SALES. Eh sebelum terlupa jangan lupa tau.

lazada big baby fair

Sekarang Lazada ada LAZADA BIG BABY FAIR diskaun sehingga 85% dari 29 Mac hingga 2 April 2017.

Share this nice post:

11 Replies to “Review New Mango Saffiano PU Leather Tote Shoulder Handbag”

  1. So cantek lah hernee. Ana pun duk usha beg dekat lazada juga ni. Semua menggoda tau.

    1. hahaha tu lah..merah gitu..

  2. macam saja nak bakar kite je nih. nak beli handbag jugak.

    Jom ke Blog Uyul Rosli >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    1. hahaha..kita bako..kita bako..

  3. amboih..cantik sangat ni..nak pinjam 5 hari
    Jemput Join Segmen Blogwalking Janji Kita

    1. 18 hari pun blh mar..ekekeke

  4. assalamualaikum hernee…wah !! cantik la…feveret color mama ni…;)

    ** Mama Maszull

    1. hehehe waalaikumussalam mama..apa lagi shopping le..hehehe

  5. wuihh..kemain makngah kemerah-merahan kan

    ~ Kisahsidairy~

    1. hehehe nak cari pink xde..hahaha

  6. […] itu saja cerita review mop dari Ummi. Nak baca Review Mango Touch Handbag tekan SINI. Nak baca Review Remax Phone Holder […]

Leave a Reply