Makan2 Sebelum Balik Kampung

26/12/2016

sebelum balik kampung hari sabtu, ada budak bebel lapar. dalam hati ummi eh ilham ni macam tahu2 je.. ummi pun macam lapar juga. jadi sebelum meneruskan perjalanan kami singgah Chamej Kopitiam, GP Sentral.

babah makan beef kue tiaw. hmmm gambar tu kelabu asap sebab abang ilham dengki nak cover dengan tangan.

abang ilham nak makan kentang goreng jek.

adik syamil makan nugget. dia tidur sebenarnya masa tu. menyepet mata hahaha.

ini makanan ummi. mee hor fan. sebenarnya nak kue tiaw hor fan tapi terlupa bagitau dan selamba kodok sebut mee hor fan. maka sila redho dapat mee gemok ni.

lepas makan, mat choki2 sempat pow babah choki2 2 bungkus. grrrrrr. dan cekonon ummi buatkan dia video simple unboxing choki2 boboiboy. boleh tengok kat sini:

www.youtube.com/herneenazir
okbai. nak buat vlog background kampung.ecehhh.

Share this nice post:

4 Comments

  • nona

    26/12/2016 at 10:13 am

    Waaahhh, bestnyee balik kampunggg, ha ah, vlog area kampung, mesti lagi cunn menarikkk gitu !!!!!!

    1. Hernee Nazir

      27/12/2016 at 9:47 am

      hehehe nampak la pemandangan kampung sikit kan..hehehe

  • Cik Rose

    26/12/2016 at 12:28 pm

    Rose memang suka breakfast kat luar. hihi..

    1. Hernee Nazir

      27/12/2016 at 9:49 am

      hehehe 2×5 jek kita hehehe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: