Makan2 Sebelum Balik Kampung

sebelum balik kampung hari sabtu, ada budak bebel lapar. dalam hati ummi eh ilham ni macam tahu2 je.. ummi pun macam lapar juga. jadi sebelum meneruskan perjalanan kami singgah Chamej Kopitiam, GP Sentral.

babah makan beef kue tiaw. hmmm gambar tu kelabu asap sebab abang ilham dengki nak cover dengan tangan.

abang ilham nak makan kentang goreng jek.

adik syamil makan nugget. dia tidur sebenarnya masa tu. menyepet mata hahaha.

ini makanan ummi. mee hor fan. sebenarnya nak kue tiaw hor fan tapi terlupa bagitau dan selamba kodok sebut mee hor fan. maka sila redho dapat mee gemok ni.

lepas makan, mat choki2 sempat pow babah choki2 2 bungkus. grrrrrr. dan cekonon ummi buatkan dia video simple unboxing choki2 boboiboy. boleh tengok kat sini:

www.youtube.com/herneenazir
okbai. nak buat vlog background kampung.ecehhh.

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

4 thoughts on “Makan2 Sebelum Balik Kampung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: