Makeup By Ayu Samshudin

07/12/2016

14947897_371127839898453_5698147531901034077_n

saja nak promote bisnes adik sendiri.
dengan harapan dia belanja la seoul garden ke johnny’s ke ngeh3.

ok sesiapa yang masih tercari2 mak andam untuk majlis pertunangan, perkahwinan, dinner dan apa2 majlis boleh la contact adik saya Ayu. insha Allah dijamin puas hati. boleh contact nombor yant tertera. kalau ada kekosongan insha Allah dia akan tunaikan impian uolls untuk disolek menggunakan kreativiti dia.

14900566_368769063467664_3526254780356549115_n

ok ni gambar Ayu attended Demo & Pratikal by Alha Alfa & Ezal. ummi ilhams memang buta bab2 makeup ni so memang tak kenallah makeup artist ternama ni semua. muka sendiri pun tak bersolek. bersolek time kahwin dengan pergi dinner je. pergi dinner company tu pun Ayu yang paksa solek hahaha.

ini antara hasil2 kreativiti Ayu. jom cuci mata.

15267518_385787601765810_2677433372875354799_n

15230711_385302021814368_3787840675976281553_n

15109419_377756705902233_3727683627423653551_n

15036522_376935742650996_7004730183902957536_n

cantik tak? haaaa kalau rasa cantik, bolehlah try suruh dia conteng muka uolls.

15181627_383143535363550_710561586948768055_n

untuk yang berminat nak belajar ilmu solek menyolek ni Ayu ada buat kelas solekan juga.. Makeup Class Zero to Basic. nak join group boleh nak personal class pun boleh.

uolls boleh follow Ayu..
Facebook –
https://www.facebook.com/norhidayu.samshudin
Instagram – https://www.instagram.com/makeupbyayusamshudin/
Whatsapp – 017-7861447

sekian promosi bisnes adik sendiri Smile with tongue out

Share this nice post:

4 Comments

  • yaya cendana

    09/12/2016 at 5:25 pm

    eh ehh cantiknyaaa mekap dier….

    1. Hernee Nazir

      10/01/2017 at 11:08 am

      hehehe tq yaya..

  • Ronda-ronda KOMTAR JBCC | herneenazir[dot]com

    05/04/2017 at 5:00 pm

    […] new look ni. Budak sorang tu pernah le. Selalu je ikut Mommy Ngah dan Mama Cu ke sini. Biasalah Mama Cu dia ni mak andam selalu la cari alat-alat makeup kat sini. Dia pernah join lawatan sekolah lama Tadika Aulad Ilmiyah […]

  • Rezeki NYX Soft Matte Lip Cream | herneenazir[dot]com

    07/05/2017 at 7:00 pm

    […] Cun warnanya. Nude colour gitu kan. Nampak natural je. Beli di Sephora, KOMTAR JBCC. Satu berharga RM33. Adik saya tu MakeUp Artist (MUA) sambilan jadi memang biasalah shopping barang-barang makeup ni. Kalau korang nak dapatkan sentuhan solekan dari dia boleh jengah link di bawah tengok hasil kreativiti adik saya. Makeup By Ayu Samshudin […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: