Makeup By Ayu Samshudin

14947897_371127839898453_5698147531901034077_n

saja nak promote bisnes adik sendiri.
dengan harapan dia belanja la seoul garden ke johnny’s ke ngeh3.

ok sesiapa yang masih tercari2 mak andam untuk majlis pertunangan, perkahwinan, dinner dan apa2 majlis boleh la contact adik saya Ayu. insha Allah dijamin puas hati. boleh contact nombor yant tertera. kalau ada kekosongan insha Allah dia akan tunaikan impian uolls untuk disolek menggunakan kreativiti dia.

14900566_368769063467664_3526254780356549115_n

ok ni gambar Ayu attended Demo & Pratikal by Alha Alfa & Ezal. ummi ilhams memang buta bab2 makeup ni so memang tak kenallah makeup artist ternama ni semua. muka sendiri pun tak bersolek. bersolek time kahwin dengan pergi dinner je. pergi dinner company tu pun Ayu yang paksa solek hahaha.

ini antara hasil2 kreativiti Ayu. jom cuci mata.

15267518_385787601765810_2677433372875354799_n

15230711_385302021814368_3787840675976281553_n

15109419_377756705902233_3727683627423653551_n

15036522_376935742650996_7004730183902957536_n

cantik tak? haaaa kalau rasa cantik, bolehlah try suruh dia conteng muka uolls.

15181627_383143535363550_710561586948768055_n

untuk yang berminat nak belajar ilmu solek menyolek ni Ayu ada buat kelas solekan juga.. Makeup Class Zero to Basic. nak join group boleh nak personal class pun boleh.

uolls boleh follow Ayu..
Facebook –
https://www.facebook.com/norhidayu.samshudin
Instagram – https://www.instagram.com/makeupbyayusamshudin/
Whatsapp – 017-7861447

sekian promosi bisnes adik sendiri Smile with tongue out

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

4 thoughts on “Makeup By Ayu Samshudin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: