Rezeki NYX Soft Matte Lip Cream

P_20170506_203859_vHDR_Auto

Ummi Ilhams bukan kaki solek tapi bila adik dah offer nak belanja NYX Soft Matte Lip Cream code SMLC02 Stockholm kita terima je hehe. Nak beli sendiri memang tak berapa nak handal la kan nak pilih selalu je salah warna yang sesuai.

Sebelum ni ada juga dia bagi yang dia dah guna warna sama tapi mana entah dah ghaib hahaha.

NYX Soft Matte Lip Cream

Cun warnanya. Nude colour gitu kan. Nampak natural je. Beli di Sephora, KOMTAR JBCC. Satu berharga RM33. Adik saya tu MakeUp Artist (MUA) sambilan jadi memang biasalah shopping barang-barang makeup ni. Kalau korang nak dapatkan sentuhan solekan dari dia boleh jengah link di bawah tengok hasil kreativiti adik saya.

Makeup By Ayu Samshudin

Nak join kelas makeup?

Kelas Makeup By Ayu Samshudin

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

6 thoughts on “Rezeki NYX Soft Matte Lip Cream

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: