Blog, Contest

“Anugerah Si Kuat Bebel @ herneenazir.com”

Congrats korang! Sorry terlepas capture yang malam tadi..tapi rekod tetap korang top 5..cuma short 2 komen dari Zufik_ita..i'm sorry 🙂

 

Sorry terlambat update..

Sila tengok list “TOP 5 SI KUAT BEBEL”

Lima nama yang bertuah kat atas tu akan menerima hadiah ikhlas dari saya. Sila email kepada saya nama penuh dan alamat anda ya ke hernee@ptp.com.my atau hernee@herneenazir.com

Rasanya yang perlu email cuma Salwa dengan Mrs. Redzuan (Zahidah) jek ya. Kak Jannah tak payah, jiran sebelah blok jek, yang lagi dua orang tu pulak jiran kat opis hahaha.

Tahniah ya korang and thanks for your support. Thanks again sebab sudi membaca blog picisan saya ni. Harap2 lepas ni masih sudi komen walaupun tak ada ganjaran menarik. Tunggu hadiah dari saya ya 🙂

p/s khas untuk **Nazame & Zufik_ita** aci tak kalo aku bagi korang voucher berbelanja kat kedai mamak RM10 kat bawah dengan voucher makan kat Cafe Adarassa RM10 jek 😉

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

6 thoughts on ““Anugerah Si Kuat Bebel @ herneenazir.com”

    1. ye kak jannah..tsenarai dh tu..hehehe..makyong btmbh2 sihat ni..tu le 2 bln jek lg..hrp2 smuenye dipermudhkn.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *