Tag: Skincare

Cosmoderm Perfect Balanced Skin Lab Set

Terbaru dari Cosmoderm, Cosmoderm Perfect Balanced Skin Lab Set didatangkan dengan kotak berwarna pink yang cantik dan eksklusif. Cosmoderm Perfect Balanced sesuai untuk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif. Mengandungi Prebiotik & Calamine. Prebiotik dikenali sebagai makanan untuk bakteria baik untuk ekosistem kulit mikro yang membantu: – Merangsang pertahanan semula jadi kulit– Meningkatkan cahaya kulit–

Safi Balqis Oxywhite Hydrating Lotion Memahami Keperluan Kulit Anda

Safi Balqis Oxywhite Hydrating Lotion Memahami Keperluan Kulit Anda | Assalamu’alaikum. Dari zaman sekolah dan universiti Ummi memang suka pakai produk Safi ni tau. Antara produk yang bertahan lama di pasaran.. evergreen gitu kan. Produk Safi ni dah terbukti keberkesanannya jadi nak guna pun tak ragu-ragu lagi dah. Ye lah, bila bercerita tentang penjagaan kulit

Mollus My Skinhope 5 in 1 Skincare

Anda ada masalah jeragat, parut jerawat, tona kulit tidak sekata? Jangan bimbang ada jalan penyelesaiannya. Memperkenalkan MOLLUS My Skinhope 5 in 1 Skincare yang semakin mendapat tempat di pasaran. Dari natural herba. Bagus untuk merawat kulit dan memutihkan kulit secara semulajadi tanpa pengelupasan. NO MERKURI DAN BAHAN KIMIA LARANGAN. 100% SATISFACTION IN SHA ALLAH. Kelebihan
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!