Tag: Side Income

Side Income? Perlu Ke?

[SIDE INCOME? PERLU KE?] Assalamualaikum.. Hari ni cerita pasal “SIDE INCOME” pulak ya.Macam-macamlah Ummi ni, hari-hari ada je nak membebel panjang. Korang rasa perlu ke ada side income?Ummi rasa dengan keadaan ekonomi sekarang ni memang perlu sesangat bagi Ummi ada side income. Bukan tak bersyukur dengan rezeki yang ada, cuma Ummi rasa side income tu

First Payment.. TQ Google Adsense!

Alhamdulillah rezeki hujung-hujung bulan. Rezeki pertama dari Google Adsense. Saja nak abadikan memori dalam blog ni. Bukan nak menunjuk-nunjuk tau. Alaaaaa rezeki kita sikit je na bandingkan dengan blogger-blogger otai hehehe. Ini pun tak sangka 3 bulan lepas Google Adsense approved dan seterusnya menghasilkan rezeki sebanyak ini. Alhamdulillah! Mudah-mudahan meriah lagi ads dalam blog Ummi
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!