Category: ESQ Way 165

Giliran En. Nazir

[gambar recycle] Hari ini 12-14 June 2009 giliran En. Nazir untuk menghadiri Kursus ESQ Way 165. Harap-harap dia dapat fokus dan dapat mendalami ilmu-ilmu yang ada dan diguna pakai untuk diri sendiri dan keluarga. Semoga Allah memberikan rahmat dan hidayah kepada kami. Seawal pukul 5.30am saya kejutkan En. Nazir pagi ini. Takut terlambat kerana ramai

ESQ Lagi

Ini Pak Firdaus salah seorang Trainer..penyampaiannya sangat memberi kesan..ada 2 orang lagi Pak Dudi dan Pak Doni..sebenarnya kami tak dibenarkan merakam apa sepanjang training..tapi saya tak mendengar kata..itu sebabnya gambar kabur.. Day 1.. Ini hari pertama tangisan keinsafan..permulaan kepada outer journey & inner journey..di sini saya berpeluang mengenali isi alam..mengenali kebesaran dan kekuasaan Allah..walaupun sebelum

ESQ Review

Salam semua.. Maaf kerana membuatkan ramai tertanya² ke mana saya menyepi..saya masih disini..menjalankan rutin harian..sebagai seorang hamba di muka bumi Allah..macam yang dah diberitahu..8-10 Mei saya sibuk dengan ESQ Way 165..dan hari ni saya nak berkongsi pengalaman saya.. Alhamdulillah saya rasa sangat bersyukur..Allah masih memberi peluang kepada saya..walaupun saya kadang alpa dengan kurniaannya..saya bersyukur sangat²

Penangan ESQ Program

Ingat tak last 2 weeks saya dlm dilema..antara majlis kahwin dgn program ESQ..Emotional, Spritual & Quotient Program..rasa excited pula nak pergi next batch..sebabnya..feedback dari kawan² sgt memberansangkan..dorang kata tak rugi attend program ni..memang sure meleleh air mata.. hari ni duduk ofis rasa tenang dgn alunan Asmaul Husna..pergi HR ofis pun pasang benda yg sama..semua orang
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!