Facebook Avatar.. Dah Terjebak Ke Belum?

Facebook Avatar.. Dah Terjebak Ke Belum? | Ummi ni jarang jugalah kalau nak terjebak dengan apa-apa apps ke yang trending di facebook. Tapi hari ni kepala tingtong jadi sambil-sambil melayan kepala yang melayang Ummi duk membuat avatar sendiri. Saja je. Just for fun! Harap lepas dah berpusu-pusu timeline kawan-kawan mencipta avatar sendiri tu tak adalah keluar statement yang kata “ini semua agenda bla bla bla bla..”. Ok. I is malas baca hehe.

Ini je hasil yang mampu Ummi buat hahaha. Walaupun tak lah sebiji rupa Ummi kan.

Facebook Aavatar Ummi tu based on today’s outfit ecehhhh. Tapi tudung tu idok ler singkat gitu ya. Memang tak lepas keluar rumah jawabnya hehehe. Lepas ni dah boleh komen guna avatar sendiri. Avatar tu korang still boleh edit. Selamat mencuba membanjiri timeline di facebook 🤭🤭

 109 total views,  2 views today

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!