1 Hari 1 Lagu Raya (8 Mei – 22 Mei 2020)

1 Hari 1 Lagu Raya (8 Mei – 22 Mei 2020) | Assalamu’alaikum. Tinggal beberapa hari je lagi kita dah nak menyambut hari raya. Ramadhan bakal meninggalkan kita. Sesiapa friend Ummi di facebook mesti nampak post lagu raya dari Ummi hehehe. Unless uolls unfollow or unfriend lah. Saja je buat-buat hiburan. Jangan serius sangat ok. Ummi dah listkan sesiap lagu yang bakal berkumandang di status hehe. Kalau nak sambung nyanyi pergilah komen kat status Ummi tu hehehe. Post ni Ummi akan update sehingga hari terakhir 1 Hari 1 Lagu Raya ok. Stay tuned for today’s hari raya song. Chill!

12 May 2020

🎶Jemur mengkuang di tengah laman Siang berpanas malam berembun🎶

Posted by Hernee Nazir on Tuesday, May 12, 2020

11 May 2020

🎶Berdendang mari berdendang.. berdendang di seluruh alam.. bergema suara bergema hmmmm lebaran🎶 hmmmm = komen pertama ⬇️

Posted by Hernee Nazir on Monday, May 11, 2020

10 May 2020

🎶Salam dunia.. Salam semua.. Salam Hari Raya.. Bersinar akhirnya🎶 ring tone HP seseorang 🤭

Posted by Hernee Nazir on Sunday, May 10, 2020

9 May 2020

🎼🎵Wahai perantau-perantau di kota.. JANGANLAH pulang ke desa berhari raya🎵🎼 🤭🤭

Posted by Hernee Nazir on Saturday, May 9, 2020

8 May 2020

🎼🎵assalamu'alaikum.. salam hamba hulur tanda ingatan.. 🎵🎶 🤭🤭

Posted by Hernee Nazir on Friday, May 8, 2020

24 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *