Perkhidmatan GrabFood Kini di PTP & Sekitar Mukim Tanjung Kupang Gelang Patah

Perkhidmatan GrabFood Kini di Pelabuhan Tanjung Pelepas (PTP) & Sekitar Mukim Tanjung Kupang Gelang Patah | Assalamu’alaikum. Umm nak bagitahu je ni. GrabFood dah cover area PTP, Desa Paya Mengkuang dan kawasan yang sewaktu dengannya tau. Tapi baru ada Secret Recipe & Starbucks je la. Nanti bertambah la tu agaknya

Kalau ada kemampuan dan kemalasan nak masak. Silalah install apps GrabFood ok hehehe. Jenuh menanti akhirnya musim PKP barulah diorang cover area kami orang kampung ni hehehe. Kekawan PTP Frontliner yang bertugas, bolehlah tukar selera lunch hour kalau dah boring makan menu cafe hahaha. Nanti next post Ummi share business kawan-kawan Ummi sepanjang PKP ni ya. Stay at home ok!

 98 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *