Perkhidmatan Menyampul Buku Sekolah – Area JB Sahaja!

Perkhidmatan Menyampul Buku Sekolah – Area JB Sahaja!

Perkhidmatan Menyampul Buku Sekolah – Area JB Sahaja! | Assalamu’alaikum. Hai korang. Tak lama lagi cuti persekolahan akan bermula, maka tamatlah sesi persekolahan tahun 2019. Bakal menyusul sesi persekolahan tahun 2020 yang pastinya ibu bapa bakal sibuk dengan urusan pembelian pakaian seragam sekolah, alat tulis mahupun yuran persekolahan. Antara banyak-banyak urusan persediaan ke sekolah sesi baru ni, Ummi pastu salah satu cabaran ibu bapa adalah menyampul buku teks dan buku latihan anak-anak. Terutamanya bagi ibu yang berkerjaya. Betul tak? hehehe.

Jangan bimbang semuanya akan jadi serba mudah sekarang dengan adanya “PERKHIDMATAN MENYAMPUL BUKU SEKOLAH”. Kenapa tak percaya ke ada service macam ni? hehe. Insha Allah, service akan bantu mengurangkan masalah korang. Boleh hubungi nombor di bawah tu ya. Perkhidmatan ini hanya di kawasan Johor Bahru sahaja diusahakan oleh Bumiputera/ Islam. Jom support!

PERKHIDMATAN MENYAMPUL BUKU SEKOLAH

http://www.wasap.my/60197577228/SampulBukuServiceJB

Harga :
RM1.20 untuk satu buku
RM1.00 untuk buku yang lebih dari 10

Hantar buku-buku tu kat kami. Biar kami settlekan kepeningan ibu-ibu dan bapa-bapa 

30 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

4 thoughts on “Perkhidmatan Menyampul Buku Sekolah – Area JB Sahaja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!