Ramadhan 2019 – Day 17

Ramadhan 2019 – Day 17 | Assalamu’alaikum. Gigih Ummi marathon update entri Ramadhan haha. Itulah siapa suruh tangguh-tangguh hehe. Ala blog sendiri tak siapa nak marah kalau tak berupdate. Redho je la ranking turun kalau ko malas update hehe.

Menu berbuka puasa kami di hari ke 17.

Asam Pedas Ayam again and again. Jangan jemu memang ini lauk favourite Abang Ilham yang berpuasa. Ummi follow je. Nak masak Ayam Red agak ambil masa nak goreng ayam bagai maklumlah dapur Ummi belah kanan merajuk tak menyala api hahaha. Snap dari kuali terus malas nak tunggu hahaha.

Kari Kambing sedap ya ampun Babah beli di cafe PTP.

Beriyani Kambing Babah beli juga. Sampai Syamil bebel “kambing.. kambing.. kambing.. asyik kambing je Babah ni.. sedap sangat ke?” hahaha. Amekawwww.. anak sound mak bapak kaki kambing.

Ni pun menu mesti ada.. Sambal Ketuk. Babah siap suruh buat stok.

Karipap Kentang Daging beli dengan Ibu Azie. Memang favourite kami anak beranak. Nugget Ayam Ramly tu Ummi goreng untuk Abang Ilham yang kecur tengok Syamil makan nugget masa siang hahaha.

Alhamdulillah rezeki Ramadhan ke 17.

 365 total views,  1 views today

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *