Ramadhan 2019 – Day 16

Buffet Ramadhan Ramadhan Al-Mubarak

Asssalamu’alaikum..

Alhamdulillah Ramadhan ke 16 kami memenuhi jemputan berbuka puasa di The Puteri Pacific Johor Bahru. The Ilhams happy la bila Ummi kata nak bawa berbuka puasa di hotel.

Jemput masuk rumah kampung je.. :p

Tahun ni Ummi ponteng Ramadhan Buffet review di sini, almaklumlah tengah berpantang.

Jom tengok apa yang Ummi makan. Ini antara yang sempat di snap lah hehehe. Duduk semeja dengana boss segan sikit hahaha. Pinggan Babah dan anak-anak of course la Ummi tak snap hahaha.

Paling sedap itu haaaa durian goreng ya ampun berkali-kali Ummi top up ekekeke.

Sup tulang merah. Sedap! Kemain Abang Ilham kokang gearbox macam kat rumah hahaha. Sebenarnya Ummi ada ambil lamb grill tapi dah masuk mulut baru ingat nak snap hahaha.

Berbuka di The Puteri Pacific ni melayakkan uolls untuk join lucky draw. Doakan nombor 8661 tu ada gooooooodddddd luck ok hehehe. Mana tahu dapat Pakej Umrah hehehe.

Last but not least, setelah mengepau Ummi jajan dua-dua kena kerah posing depan stall. Nak tak nak dua-dua redho sebab Ummi daha penuhi kehendak nak beli jajan. Selesai berbuka kami berdezup balik ke rumah. Alhamdulilah untuk rezeki Ramadhan ke 16.

Nahh.. masih sempat lagi kalau korang yang berkemampuan nak mencuba menu berbuka puasa di The Puteri Pacific Johor Bahru. Boleh refer harga di bawah ya.

BUFFET RAMADHAN THE PUTERI PACIFIC, JOHOR BAHRU.

Loading

Related Posts

2 thoughts on “Ramadhan 2019 – Day 16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!