Observing The Biggest Meteor Shower of The Year 2017 – Geminid | 13 Dec 2017

.facebook_1513057997631.jpg

GEMINIDS METEOR SHOWER

Geminids Meteor Shower is currently active and will be at its Peak Rates from 13 – 14 December 2017. This Awesome Meteor Shower will start at the Gemini Constellation and believed Originated from an Extinct Comet.

Good News Everyone!, as the Moon will be at its Old Waning Crescent Phase, the Moonlight Pollution will be minimised and a Greater Chance to witness this Awesome Meteor Shower.

The Meteor Shower with its Peak Rates of 100 Meteors per hour can be seen at the Eastern Hemisphere Region. Just get a Layback Chair or a Mat to Enjoy It!

Just use a Regular Camera or your Handphone Camera and start to record the Whole Night Video!

Happy Hunting! ❤💙💚💛💖

***************************

PANCURAN METEOR GEMINID

Pancuran Hujan Meteor Geminids yang dipercayai berasal dari Komet yang Telah Pupus sudah bermula dan akan mencapai Waktu Puncaknya pada 13 dan 14 Disember ini.

Berita baiknya adalah, Bulan sedang menuju ke Fasa Bulan Sabit Tua, oleh itu Pencemaran Cahaya oleh Bulan akan lebih Minima dengan Peluang yang Sangat Tinggi untuk melihat Pancuran Hujan Meteor yang Sangat Cantik Ini!

Lokasi untuk melihatnya? Dimana2 sahaja boleh namun digalakkan berada di kawasan yang gelap. Pancuran yang Berkadar 100 Pancuran Sejam ini boleh diperhatikan bermula di Hemisfera Timur (Kawasan Matahari dan Bulan Terbit) hinggalah ke Puncak Zenith.

Pastikan penggunaan Kerusi Malas mahupun Tikar dipergunakan untuk mengelakkan daripada Sakit Leher! (Almaklum kerap sangat mendongak boleh teleng jadinya!)

Peralatan diperlukan sangat minima, cuma gunakan Kamera Biasa atau Kamera Handphone dan mula merakam Video di Sepanjang Malam!

Selamat Memburu! ❤💙💚💛💖

NOTES!!

Observation will be conducted at the Tanjung Balau Beach. Visibility of the Meteor Shower will be Subjected to Weather Condition.

Participant can self check-in at the Bayu Balau Resort (013-7231330) with the rate of RM120 (Chalet) or RM180 (Hotel).

For convenient, please bring along your Mat/Layback Chair.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!