Today’s Baby Expo | 3-5 November 2017

Save the date mommies!


Today’s Baby Expo

Date: 3-5 November 2017
Time: 10am – 9.30pm
Venue: Danga City Mall, JB

Lama dah Ummi tak ke baby expo. Sejak ada dua handbag ni rasa malas menggunung tinggi bila membayangkan orang yang ramai dengan nak handle budak berdua ni hahaha. Jadi Ummi kuburkan je hasrat tu. Kalau nak pergi pun Ummi kena curi masa lunch hour Jumaat hehehe. Oklah, mommies yang nak cari barang-barang baby/toddler yang murah boleh la jengah sana ya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4646

One thought on “Today’s Baby Expo | 3-5 November 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!