School Holiday at Puteri Harbour 31 Aug – 3 Sept 2017

30/08/2017

Sempena cuti sekolah dan cuti panjang esok sempena Aidiladha bermula esok, ibu ayah yang tak balik ke kampung bolehlah bawa anak-anak ke sini ya. Dah tak payah pening-pening nak cari apa aktiviti nak buat dengan anak-anak. Masuk PERCUMA uolls modalkan duit minyak je ke sana. Sebelum keluar rumah bagi anak-anak makan kenyang sesiap. Jimat sikit belanja hehe.

Boleh baca details kat bawah ni.

SCHOOL HOLIDAY @ PUTERI HARBOUR

Date: 31 August – 3 September 2017

Time: 12 noon – 10pm

**Food Stall – Giant Bubble – Toys

Activities:

  • Creative Workshop
  • Funny Clown Act
  • Coloring Panel
  • Arts in The Making
  • Music & Dance
  • Balloon Sculpture
  • Magic Show
  • Boat Ride
  • Kayaking

Ok boleh refer pada schedule untuk 4 hari ni ya. Ummi Ilhams yang belek schedule ni rasa macam nak bawa anak-anak berkhemah 4 hari terus kat situ hahaha. Tapi sayangnya kami balik beraya di kampung kalau sempat pun last day baru dapat join.

Jangan lupa uolls, save the date! Diulangi masuk adalah PERCUMA!! Enjoy your longggggg weekend!

p/s Ummi bukan duta Puteri Harbour hahahaha..tapi kalau Puteri Harbour nak cari duta boleh contact Ummi..hahahaha

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: