Are You Ready For Bean Boozled Challenge?

Menyesal cabar mamat sorang ni. Rasa nak tarik balik la cabaran tu sebab dah nampak bayang Jelly Bean Boozled ni depan mata. Kira macam nak “kalah tanpa bertanding” la gitu hehehe.

Ada ke korang yang pernah try buat Bean Boozled Challenge ni? Baru tengok video dorang yang cuba rasa nak terkeluar isi tekak. Kalau sendiri rasa ni camana rupa la agaknya.

Kalau Ummi tak undur diri, nanti Ummi share eh “Bean Boozled Challenge” versi kami hehehe.

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

2 thoughts on “Are You Ready For Bean Boozled Challenge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: