Aidilfitri 2017 – Beraya Rumah Uncle Wan

Sambung lagi cerita raya. Raya kan sebulan ekeke.

Sampai rumah Uncle Wan dua-dua dah excited. Aduhaiii memasing dah tunjuk aksi nampak mainan tu semua. Tengoklah tu apa dah jadi.

Si Abang Aqil tu dah besar, tak layan dah adik-adik ni yang ralit dengan mainan. Pening agaknya tengok The Ilhams tu. Sorang nak jadi storm trooper sorang nak jadi darth varder.

Ni Pak Lebai Benut manalah datang beraya hahaha.

Yang kiri tu tuan rumah. Bagilah dia peluang masuk blog versi berbaju raya. Sebab masa dorang sefamily ke rumah Ummi lupa snap gambar hahaha.

Nahhh tetamu lelaki dewasa bergambar dengan tuan rumah.

Ini sesi mak-mak posing pulak. Thanks Kak siap jamu kami dengan mee hoon soto yang sedap. Buat susah-susah je. Kitorang dah kekenyangan sebenarnya eh tapi bedal juga mee hoon soto akak tu ngeh ngeh. Sebelum balik ada orang mogok nak minion tapi tak dilayan. Maka meraunglah sepanjang jalan. Sorry eh Uncle and Aunty kalau The Ilhams buat perangai kat rumah uolls.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Aidilfitri 2017 – Beraya Rumah Uncle Wan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *