Review Bawal Instant Naila Ribbon Plain

07/07/2017

Ini bukan tudung untuk sambut hari raya, ini tudung pertengahan raya hehehe. Gatal tapak tangan nak mencuba Bawal Instant Naila Ribbon Plain by Cahaya Jiwaku ni. Godeh-godeh facebook, whatsapp seller, pilih warna dan transfer duit. Ehhhh terbeli 5 pulok hahaha.

Ehhh dalam gambar lain pulak warnanya. Yang nombor 2 dan 3 dari kanan tu jauh sangat lari warnaya padahal warna light brown yang nombor 2 tu. Gembira Ummi beratur tudung sampai hehehe. Jom kita test!

Dah tak sabar katanya, terus test kat office. Ehhhh bestnya pakai. Yang ni senang nak bentuk sebab kainnya keras sikit.

Zoom sikit tapi minta abaikan muka kembang semangkuk Ummi tu ya. Tetiba rasa macam zaman sekolah, zaman U pakai tudung macam ni hehe. Dulu tudung pergi kelas Ummi buat sendiri tau. Jahit tulang kat tengah-tengah tu pakai tangan ehehe. Nak gali semulalah tudung-tudung labuh Ummi tu.

Hari ni kita terus sarung bawak instant ke office. Sekali yang ni susah nak bentuk daaaaaaa haha. Adjust-adjust nampak dah ok ni. Nasiblah Ummi selfie orang belakang tak perasan hahaha. Harap-harap maintain awning tu sampai balik dari open house Kak Mek lunch hour ni hehehe. Ummi kena pandai adjust betul-betul, tapi kainnya memang best. Misi nak membeli fabric starch untuk tudung senang sikit standby kalau susah nak bentuk awning ecehhh. Kemaruk bawal instant hahaha.

Ok nah nak share sikit..

Bawal Instant Naila Ribbon Plain:

  • Red heart Material dari heavy chiffon (tidak jarang)
  • Red heart Labuh
  • Red heart Mudah disarung
  • Red heart Bidang 55
  • Red heartAda ribbon comel di depan

    Harga berpatutan – RM18 sehelai

Korang nak cuba boleh cuci mata tengok koleksi bawal instant ni ya.

Facebook : Cahaya Jiwaku

Nak order sila whatsapp:
http://www.wasap.my/60124839067

Share this nice post:

4 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: