Aidilfitri 2017 – Beraya Ke Rumah Mommy Ngah

05/07/2017

Rumah terakhir beraya di hari raya pertama, rumah Mommy Ngah. Harap Mommy Ngah puas hati Ummi dah keluarkan entri beraya kat rumah Mommy ekekeke.

20170625_190048

Mommy Ngah ajak makan, Ilham je yang syok makan nasi lauk ayam red Mommy tu. Ummi busy melayan Syamil yang nak ngempeng. Sempat Ummi terlelap hahaha. 

20170625_184920

Ni saja nak share deko rumah Mommy Ngah. Cun tak? Pada Ummi cun sebab simple je tak serabut. Terlupa pulak nak snap area dining tu. Mostly deko dari barangan IKEA. Eh over pulak Ummi yang bercerita hehehe. 

Ok tamat cerita 1 Syawal. Sambung cerita raya di Batu Pahat pulak. Harap Ummi boleh maratahon update blog dengan jayanya. Mudah-mudahan mata Ummi dapat beri kerjasama sewajarnya untuk stay up malam hehehe.

Share this nice post:

6 Comments

  • Shalimar

    05/07/2017 at 3:09 pm

    simple…lg sedap mata tgk kan…selamat hari raya Hernee

    1. Hernee Nazir

      05/07/2017 at 5:02 pm

      selamat hari raya shalimar..hehe..simple jek termampu hehehe

  • kisahsidairy

    05/07/2017 at 3:19 pm

    IKEA lover ni huihhh…dashyat

    1. Hernee Nazir

      05/07/2017 at 4:59 pm

      hahaha..gasak ek..

  • Ana suhana

    05/07/2017 at 4:16 pm

    Comelnya sedondon warna purple. (ke pink). Ana pun suka deko yg simple. Senang nk kemas dan sedap mata memandang.

    1. Hernee Nazir

      05/07/2017 at 4:58 pm

      hahaha purple nak ke pink..lilac kot..macam kelaut sikit tema hahaha.. betul tu ana senang kemas..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: