Ramadhan 2017- Day 24

20/06/2017

Semalam Nenek bagitau ajak berbuka sama-sama di Rilek The Cafe, Swiss-Inn Johor Bahru Tok Ayah nak belanja hehehe. Ummi on je. Nampak gayanya lemak Ummi terkumpul banyak dah ni. dah masuk 5 hari tak masak untuk berbuka ya ampun. Hari ni pun ada jemputan berbuka puasa. Last lah ni sebelum beraya. Esok Ummi kembali bersilat di dapur hehehe.

P_20170619_185934_BF

Sementara menunggu yang lain sampai. Budak kecil tu tak nak layan Ummi bergambar.

P_20170619_190605_DF

Sejambak bunga untuk Tok Ayah.

P_20170619_190652

Ummi pun tak tahu diorang saja-saja nak potong kek sempena Father’s Day hahaha.

P_20170619_191244_BF

Mommy Ngah tak sampai lagi masa ni.

P_20170619_191330

Ini sebenarnya gambar curi. Apa hangin entah dia tak bagi Ummi snap gambar dia,

P_20170619_192540

Pinggan Ummi. Alhamdulillah kenyang. Sedap hirup kuah Asam Pedas Bandar Maharani dalam claypot.

P_20170619_192546

Bersemangat Babah makan hehehe.

P_20170619_192557

Orang lain bersudu garfu bagai. Abang Ilham relax je makan nasi briyani pakai tangan berlaukkan asam pedas ahaha. Kan main puji menggunung asam pedas tu sedap. Siap cakap nak makan kat sini lagi. Adomakkkkkkkk. Esok Ummi masakkan sendiri jek Ilham.

P_20170619_195313

Ni ha pasangan yang lambat sampai tu hahaha. Mommy Balik kerja pukul 6 tunggu Daddy Ngah sampai rumah lagi tu lewat sikit sampai.

P_20170619_200608

P_20170619_200611

Adik ni nak tunjuk peace ke apa dik? haha. Dia ngam je dengan Mak Wee jarang bercekau hahaha.

P_20170619_200629

Separa kenyang dah masa ni hehehe.

P_20170619_200549

P_20170619_200825

Masa untuk memotong kek hehe. Bapa-bapa dan insha Allah bakal bapa one fine day. Sorang lagi tu dayang menempel hahaha.

P_20170619_201016

Eh sorry Tok Ayah, terbuat tanduk pulak hahaha.

P_20170619_201047

Haaa bagi satu gambar sopan sikit.

P_20170619_201147

Tok Ayah, Nenek dan Mak Wee.

P_20170619_201222

Last but not least, Tok Ayah dan anak cucus nya hehe. Budak depan tu sebenarnya tak nak bergambar tu yang buat tak tahu tu hehehe. Alhamdulillah dapat berkumpul anak beranak. Semoga keluarga kami diberkati olehNya. Aamiin. Thanks Tok Ayah dan Nenek belanja berbuka puasa Smile

Share this nice post:

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: