Lovely Homemade Ice Cream ABU

03/05/2017

Malam semalam Faiza promote produk homemade yang dia jual. Dia jual aiskrim homemade. Terasa macam nak mencuba. Terus order 2 vanilla oreo dan 2 strawberry. Lepas lunch kita bedal aiskrim berjemaah.

abu aiskrim

Menerima tempahan untuk:

  • Majlis Perkahwinan
  • Majlis Pertunangan
  • Majlis Hari Jadi
  • Aqiqah
  • Jamuan
  • Mesyuarat
  • Hari Sukan
  • Hari Guru
  • Dan lain2

Pelbagai Perisa:
Keladi
Vanilla Oreo
Strawberry
Blueberry
BlueVella

Whatsapp: 013-7727803

P_20170502_151536_vHDR_Auto

Aiskrim vanilla oreo

P_20170502_151555_vHDR_Auto
Aiskrim Strawberry.

P_20170502_151649_BF

Geng membesar bagai johan di office tak cukup. Budak sorang tu cuti. Saya makan vanilla oreo dan strawberry. Overall, memang lemak berkrim aiskrim homemade Abu ni. Yang penting buatan Muslim, halalan toyyiba. Abaikan muka pakcik tu ha, menyeramkan rupan nak buat review hahaha.

Korang sekitar Johor Bahru, kalau nak buat majlis sepertu yang tertera di atas, bolehlah dapatkan Lovely Homemade Ice Cream ABU ni untuk diberi kepada tetamu ya. Hubungi je nombor di bawah ni ok.

Whatsapp: 013-7727803

Whatsapp: 013-7727803

Whatsapp: 013-7727803

Share this nice post:

5 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: