Pemenang Top 3 Comentators at herneenazir.com

01/05/2017

Seperti yang dijanjikan, Ummi Ilhams dengan berbesar hati nak menghadiahkan hadiah ikhlas dari hati untuk TOP 3 COMMENTATORS di blog herneenazir.com. Sorrylah buat plan mengejut hehe.

Keputusan yang diambil tepat jam 11.59pm pada 30 April 2017 berdasarkan widget yang tertera di side bar blog.

Taraaaaaa..

P_20170428_161945_vHDR_Auto

Pengomen pertama terbanyak sepanjang April 2017 jatuh kepada Mama Maszull dengan komen sebanyak 168 komen. Terimalah jam pink comel ni. Semoga boleh mengejutkan Mama bangun sahur nanti hehehe.

P_20170428_162020_vHDR_Auto

Pengomen kedua memenangi beg pink comel ni jatuh kepada Uyul Rosli dengan 83 komen. Uyul kan suka makeup, beg ni boleh la buat  beg makeup pergi kerja hehehe.

P_20170428_161814_1_vHDR_Auto

Dan pengomen ketiga yang bakal menerima penyangkut LOVE pink comel ni dimenangi oleh Mar Mansor owner blog Janji Kita dengan 59 komen. Family Mar ada 4 orang cukuplah tu ambil sorang satu huruf buat gantung apa-apa hehehe.

Tahniah kepada pemenang. Sila whatsapp alamat ya. Terima kasih kerana rajin meninggalkan komen di blog ini. Yang tak berjaya tunggu nanti Ummi Ilhams buat segmen dan giveaway lagi ya.

Till then, babai! 

Share this nice post:

10 Comments

  • maszull

    01/05/2017 at 11:52 am

    assalamualaikum hernee..alhamdullilah !! wah !! seronoknya rasa hati…tak sangka dpt jadi pengomen terbanyak kat sini…terima kasih banyak2 hernee…

    p/s mama nyer widget pengomen terbanyak dah hilang pula nak nangis ni…

    1. Hernee Nazir

      01/05/2017 at 1:12 pm

      waalaikumussalam mama..tahnuah ye ma..xpe nanti maka install semula dia tetap blh detect..

      1. maszull

        02/05/2017 at 8:22 am

        dah fobia nak usik coding byk2 tu…tapi nak juga letak nanti..

        1. Hernee Nazir

          02/05/2017 at 10:09 am

          hehe relax dulu ma nanti stress hehe

          1. maszull

            03/05/2017 at 9:30 am

            betul tu hernee…kalau lebih2 mmg jadi stress..kena slow2..umur dah meningkat ni mcm2 penyakit dtg…

  • Mar

    02/05/2017 at 5:30 pm

    Terima kasih kak,,tak sangka dapat hadiah

    1. Hernee Nazir

      03/05/2017 at 9:29 am

      amboi double sampai hahaha

  • Mar

    02/05/2017 at 5:30 pm

    Terima kasih kak,,tak sangka dapat hadiah

    1. Hernee Nazir

      03/05/2017 at 9:29 am

      sama sama mar..

  • kisahsidairy

    03/05/2017 at 2:33 pm

    ala…bestnya..bulan ni nak jadi top komentar jugaklah

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: