Pemenang Top 3 Comentators at herneenazir.com

Seperti yang dijanjikan, Ummi Ilhams dengan berbesar hati nak menghadiahkan hadiah ikhlas dari hati untuk TOP 3 COMMENTATORS di blog herneenazir.com. Sorrylah buat plan mengejut hehe.

Keputusan yang diambil tepat jam 11.59pm pada 30 April 2017 berdasarkan widget yang tertera di side bar blog.

Taraaaaaa..

P_20170428_161945_vHDR_Auto

Pengomen pertama terbanyak sepanjang April 2017 jatuh kepada Mama Maszull dengan komen sebanyak 168 komen. Terimalah jam pink comel ni. Semoga boleh mengejutkan Mama bangun sahur nanti hehehe.

P_20170428_162020_vHDR_Auto

Pengomen kedua memenangi beg pink comel ni jatuh kepada Uyul Rosli dengan 83 komen. Uyul kan suka makeup, beg ni boleh la buat  beg makeup pergi kerja hehehe.

P_20170428_161814_1_vHDR_Auto

Dan pengomen ketiga yang bakal menerima penyangkut LOVE pink comel ni dimenangi oleh Mar Mansor owner blog Janji Kita dengan 59 komen. Family Mar ada 4 orang cukuplah tu ambil sorang satu huruf buat gantung apa-apa hehehe.

Tahniah kepada pemenang. Sila whatsapp alamat ya. Terima kasih kerana rajin meninggalkan komen di blog ini. Yang tak berjaya tunggu nanti Ummi Ilhams buat segmen dan giveaway lagi ya.

Till then, babai! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Pemenang Top 3 Comentators at herneenazir.com

  1. assalamualaikum hernee..alhamdullilah !! wah !! seronoknya rasa hati…tak sangka dpt jadi pengomen terbanyak kat sini…terima kasih banyak2 hernee…

    p/s mama nyer widget pengomen terbanyak dah hilang pula nak nangis ni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *