Wallpaper PC Yang Kreatif

08/04/2017

P_20170407_144208

Sebenarnya dari hari tu dah nampak dah wallpaper PC si Wan Zul ni. Semalam baru perasan dia susun folder tu betul-betul dekat board tu ha. Terus tegur tanpa perasan yang pada wall shelf tu pun disusun files and folders lain hahaha. 

Sekali jeling ke bawah sikit siap atas meja tu ada PC sebelah tu tak pasti apa dan bawah meja ada dust bin hahaha. Kreatif juga ko eh Wan. Dia kata kerusi belum ada lagi nanti baru nak beli haha.

P_20170407_144134

Inilah tuan punya PC tu. Tengah cover perut takut terkeluar six pack hahaha. Sekali dia kata tadi, kejap lagi ada kucing lalu ni. Maka hakak pun nyaris-nyaris terpedaya dek penipuan dia. Ciskek betul!

Korang try lah mengkreatifkan diri buat wallpaper PC korang macam ni hehehe.

Share this nice post:

4 Comments

  • maszull

    09/04/2017 at 1:03 am

    assalamualaikum hernee…wah !! mmg cantik la…pandainya..

    1. Hernee Nazir

      09/04/2017 at 8:02 am

      waalaikumussalam..hahaha..kreatif benor..

  • airah

    09/04/2017 at 2:45 pm

    pernah nampak jugak org susun mcm ni.kreatif betul

    1. Hernee Nazir

      10/04/2017 at 11:12 am

      hehehe ada je idea ek..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: