Giveaway

Purse Comel Hadiah Dari Mummy Ayu

Alhamdulillah rezeki join Mummy Ayu’s Giveaway. Menang hadiah tambahan. Apa hadiahnya?

cameff_1491384438267

Ni ha coin bag comel siapa ada nama “HERNEE” tau. Suka sesangat. Thanks tau Mummy Ayu. Dah selamat dah masukkan duit-duit syiling kat dalam coin bag tu. Semoga Mummy Ayu dikurniakan rezeki yang halal dan berlipat ganda.

cameff_1491384310402

Siap ada notes lagi.

Khas buat pemenang “Mummy Ayu’s Giveaway”

Terima kasih kerana sudi join simple giveaway ni. and tahniah.. anda terpilih sebagai pemenang..

Diharap sudi & suka dengan hadiah simple dari saya ni..

Ikhlas dari – Nur Idayu bt Alwi 

Ok itu je nak share. Harap-harap ada rezeki join giveaway rakan-rakan blogger lain.

5 Comments

  1. maszull

    assalamualaikum hernee…wah !! tahniah2 cantiknya purse tu…:)

    1. Hernee Nazir

      waalaikumussalam mama..hehehe comel kan..

  2. Ana suhana

    Ana punya pun dah sampai smlm. Suka sgt 😘

    1. Hernee Nazir

      hehehe cun ek..tahniah utk ana..

  3. Mar

    cutenya…serius jeles…suka la tu dia
    JanjiKita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *