Review REMAX Phone Holder Fairy Series (Pink) Untuk Handphone Ummi

30/03/2017

1490861390950

Hari ni start kerja, dapat call dari dispatch ada tiga barang sampai. Dah tahu dah barang apa. Satu dah sampai semalam so dua lagi hari ni la kan dengan tambahan satu produk untuk di review. Tak sabar nak guna. Tu tengoklah tu handphone Ummi dah ada holder baru berwarna pink.. auwwwwwmmmm.

1490844105925

Harga RM12.90 je beli masa LAZADA 5TH BIRTHDAY SALES hari tu. Murah je kalau mahal for sure fikir 200 kali nak beli hehehe.

1490844600452

Banyak kegunaannya, untuk kegunaan di rumah, dalam kereta, travelling dan pejabat. Dalam gambar dia tunjuk letak handphone tu terbaring hahaha tapi Ummi ungkal letak menegak. Sudahnya macam tak stabil handphone tu. Tapi materialnya getah memang melekap la atas meja. Apa pun suka sangat.

lazada big baby fair

LAZADA BIG BABY FAIR diskaun sehingga 85% dari 29 Mac hingga 2 April 2017.

Share this nice post:

6 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: