Friday’s Lunch | Lunch Box by Halmeoni Kitchen

10/03/2017

Minggu ni kami tak keluar kemana-mana. Order lunch box dari Halmeoni Kitchen je. Saja nak bagi diorang ni test Halal Korean Food air tangan jiran kita hehe. Pukul 12 lebih tadi lunch box sampai.

20170310_123949

Taraaaaaaaa.. 4 set, bukan untuk saya seorang ya. Ni untuk Dila, Noni dan Ira. Makcik Eqa tu cuti hari ni tengah berjemur mungkin di Pulau Tioman. Balik tu nanti konfem macam dayang senandung kahkahkah.

20170310_124905

Korang ingat boleh makan dengan tenang ke selagi akak tak snap gambar? hahaha. Nasiblahkan korang kawan dengan akak memang kena sentiasa redho. Upah kesabaran tu akak masukkan muka korang dalam blog ekekeke.

20170310_124259

Ini lunch box saya  nyum3. Macam lapar semula la rasanya haha. Tekak saya sedap je. Rasa next time kalau order lagi saya nak suruh Leen top up lauk lebih sikit untuk saya hahaha. Tamak sungguh. Lepas habis lunch box kita bedal buah-buah potong beli dengan Kak Eija HRD. Kami memang pelanggan tetap Kak Eija hehe. Gambar lupa snap grrrr.

20170310_123711

Yang bestnya Leen bagi souvenir dari Korea.. yeay! Dapat fridge magnet dan sudu. Rezeki hari Jumaat. Hari tu memang perasan dia kata nak buat giveaway. Tak sangka dapat. Thanks Leen. Semoga bisnes semakin maju.

Share this nice post:

4 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: