JDT Bloggers Lunch Date @ Plaza Angsana, JB

20170226_124618

Cerita semalam, lunch date dengan JDT Bloggers Kak Mia, Eda, Adik Lin dan Uyul. Lokasi pilihan di Mc Donalds, Plaza Angsana. Bukan semata2 datang untuk makan2  sambil beramah mesra, dapat juga ilmu dari otai blogger ni tau. Maklumlah akak ni blogger sendu ekeke.

Masa ni Uyul tak sampai lagi, tu yang gambar berempat je. Syok betul pertama kali jumpa Kak Mia dan Eda. Selama ni berbual dalam whatsapp je kan. Adik Lin yang fefeeling 17 tahun tu dah jumpa kali kedua. First time jumpa masa event Thomas and Friends hehehe.

20170226_134309

Diorang memang ramah tamah. Rasa tak cukup masa yang ada tu nak berbual. Memang kena stay sehari semalam dengan diorang especially Kak Mia ni hehehe.

20170226_134251

Haaaa barulah muncul Cik Uyul. Uyul pun dah kali kedua jumpa. MIL Eda pun sporting je bila diajak berbual. Sebenarnya lepas makan2 ni kami ada misi lagi satu yang lebih penting. Ada short discussion untuk program next week “Kasih JDT Blogger Bersama Anak Yatim (Siri 1)” dan sesi memunggah dan memindahkan barang2 keperluan harian yang didermakan oleh insan2 budiman dari kereta ke kereta hehehe. Next entry saya share.

20170226_134650(0)

Ok, budak kecil ni dah merengek sebab babah pergi cari sandle dan tinggalkan dia dengan ummi. Dia duk menjeling Auntie Lin jek. Berkenan sangat tengok Auntie Lin tu agaknya. Ke auntie Lin ada baby inside? Smile with tongue out Gurau2 ye Auntie Lin.

Lepas settled makan dan terpaksa stopkan perbualan sebab masing2 ada urusan seterusnya. Meh la kita ke car park nak transfer barang2 hehehe. Memang happy sangat2 jumpa kawan blogger tadi. Tak sabar nak jumpa Sabtu nanti.

Ok sambung next entry hehe.

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

5 thoughts on “JDT Bloggers Lunch Date @ Plaza Angsana, JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: