Segment: Follower Meningkat Dengan Mudah

Segment: Follower Meningkat Dengan Mudah

follow

saya pun nak join segmen dari bloggger Nurul. jom join sama Winking smile

Cara join.

1. Follow blog Nurul *klik button follow bawah ini :)*

2. Buat entry tajuk “Segment: Follower meningkat dengan mudah

  • Letak Barner atas ini dalam entry dan linkkan ke segment ini
  • letakan BlogID korang kerana nanti nurul akan buat list peserta dengan letak button follow macam button follow atas ini. Contohnya : BlogID: 6262651042734422857

3. Letakan link entry korang di ruangan komen.

WAJIB: korang wajib follow semua list peserta yang nanti Nurul akan buat. Senang je nak follow, tak susah pun. 

My Blog ID: 8904597882812826113

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

One thought on “Segment: Follower Meningkat Dengan Mudah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: