Freebies | Gadget Melukis Doodle

salam jumaat.. šŸ™‚
ummi ilham is back.. again.. kehkehkeh..
baru terjumpa ada gadget free untuk mendoodle..
tapi ummi ilham memang tak berapa teror la bab mendoodle guna pc ke apa ni..
kelaut biru lah jawabnya lukisan tu nanti hahaha..

untuk mak2 yang anak minat mendoodle..
jom try.. tapi jangan sampai diorang khayal tak nak buat homework pulak ye..
nanti ummi ilham yang rasa bersalah hehe..

kalau nak kopipes letak kat blog bolehlah copy html code di bawah..

<object data=”http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/0//3768/3768733_paint_www.swf” height=”340″ type=”application/x-shockwave-flash” width=”480″> </object>

untuk wordpress..

wp-admin – new post – klik text – paste codeĀ 

untuk blogspot..

dashboard – new post – edit html – paste code

kalau tak ada blog.. boleh terus ke link di bawah..

http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/0//3768/3768733_paint_www.swf

happy doodling..
okbai!

 

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ā™„ Product Review ā™„ Food Review ā™„ Media/ Events ā™„ Advertorial ā™„ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: