Karnival Nusajaya – Satu Impian, Raikan Bersama! [22-23 September 2012]

rasanya ramai yang dah tahu kan..

saja je nak share lagi..

ummi dah hantar proposal kat babah..

harap2 dia nak bawak ummi ke karnival nusajaya ni 🙂

nahhhhh tengok kat bawah ni..

info ummi ambil dari website hotfm..

tahu pun sebab hari2 dah jadi pendengar setia hotfm kat ofis

😉

+++++++++++

 

ramai juga retis2 yang datang nanti..

Raikan pencapaian Iskandar Malaysia di Karnival Nusajaya September ini.

Bawa si kecil bermain di Legoland sambil anda menyaksikan konsert serta pameran kerjaya.

Anda juga berpeluang beramah mesra dengan artis popular tempatan dan pelbagai hadiah menarik untuk di menangi.

Kunjungi Karnival Nusajaya, istimewa untuk seisi keluarga di Dataran Mahkota, Kota Iskandar, Nusajaya pada 22 dan 23 September ini, 10 pagi hingga 7 malam.

Layari www.nusajayacity.com untuk info. Satu Impian, Raikan Bersama!

Siaran Luar Hot FM

Hot FM akan menghangatkan Karnival Nusajaya dan mengadakan siaran secara langsung selama 4 jam dari 12 tengahari sehingga 4 petang.

Jom datang beramai-ramai memeriahkan lagi suasana bersama penyampai-penyampai Hot FM melalui pelbagai aktiviti menarik juga peluang beramah mesra dan sertai setiap acara yang akan dijalankan.

Karnival Nusajaya – Satu Impian, Raikan Bersama!

credit info: Hotfm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4645

One thought on “Karnival Nusajaya – Satu Impian, Raikan Bersama! [22-23 September 2012]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!