Ayip Punya Kerja ;p

Godeh2 pc kat office, buka folder tu buka folder ni.. sekali terbuka “My Pictures” tengok2 tenung2 dan terjumpa file ini 😉 Hmmmm.. belum apa2 dah kantoi awal sebab dah ada nama, jadi automatik dah tahu siapa pemilik lukisan ni.

 

Taraaaaaaaaaaaaa.. 🙂

 

Ini dia pemilik lukisan itu. Ayip si rambut terpacak.

Last 2 weeks kot Ayip datang office, gambar kat atas ni memang saja suruh dia senyum dan snap nak masuk blog. Sebelum saya balik kerja saya bagi dia guna pc saya sementara tunggu Capt Akashah habis meeting. Agaknya dia boring, tak dapat online facebook kat pc saya, jadi dia pun bukak Paint dan melukis orang lidi ni hehehe. Ayip.. Ayip.. Tak besar lah Yip biar kecik macam ni jek.. nampak comel 😉

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!