The Mask Turun Dapur ;p

Update ringkas. Setelah setengah tahun tak masak, tiba2 hati tergerak nak masak. Kesian tengok Cik Abang ni hari2 makan air tangan orang lain. Saya pun dah naik jemu sebenarnya makan makanan beli. Tapi nak buat macamana kan memang pembawakan tak boleh nak hidu tumis2 ni semua. Rasa berpusing2 kepala saya, tekak pun rasa nak muntah. Ni pun tadi saya gagahkan juga. Nasib baik ada mask kat rumah, dapatlah jadi ‘doktor dapur’ sekejap hahaha. Nasib baik dia tidur, kalau tak mahu kena gelak. Lauk pauk yang ringkas je la yang saya termampu nak masak. Gambar2nya tunggu Isninlah. Line BB semakin menyakitkan jiwa raga. Malas nak upload bikin hati panas je. Oklah, doktor dapur ada ramai pesakir menunggu ni, till then.. Selamat berhujung minggu 😉

***Tudung yang saya pakai tu ditaja oleh Kak Azie, dah lama dia bagi tapi lupa nak tayang dalam blog..thanks kak***

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!