Whipped Potato Tak Cukup Sifat ;p

Punyalah berjam2 menunggu turn nak order.. dan menunggu berjam2 juga nak dapatkan Zinger Burger untuk En. Nazir, sekali sampai rumah nak makan whipped potato yang togel macam ni.. cesss 🙁 Buat hilang selera betul la. Dah selera time tu suam2 kuku je.

Service kat KFC *tut* (yang bru2 buka) tu memang agak lambat la. Macam nak komplen je tau rasanya. Serius wehhh.. Berzaman sungguh nak tunggu dia settlekan dari satu customer ke satu customer. Macam nak cakap je “Dik, boleh akak tolong tak bagi cepat sikit.. akak dah penat nak tunggu dah ni” 😀

Silap cakap kang adik tu balas pulak “Kalau tak nak tunggu lama2 akak bukak la KFC sendiri!” hahahaha hambik ko sebijik. Ohhh dah pukul 1 perut dah menjerit. Stop dulu 🙂

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!