Saya Ada Tabung ;)


Saya Ada Tabung 😉
Originally uploaded by herneesamshudin

.. khas kat office. Kalau kat rumah pun ada tabung juga. Share dengan En. Nazir tabung untuk syiling 50 sen, 20 sen dan 10 sen. Semua asing2 tak boleh campur.

Tapi yang kat office ni campur semua. Duit balance lunch tiap2 hari tu saya sumbang je. Actually bukaah tabung macam tabung ayam tu, ni cuma laci kayu kat workstation saya tu je. Saya ambil bahagian yang atas untuk jadikan tabung.

Jangan datang office saya dan curi duit saya ya. Jangan tau. Nanti kita ngadu dengan ayah kita. Nanti ayah kita marah awak. Hepppp.

Hernee Nazir – Selamat bercuti panjang wahai warga Johor 😉

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!