Nak Cuti Jugaaaaaaa..


Nak Cuti Jugaaaaaaa..
Originally uploaded by herneesamshudin

Office sunyi sebab kat depan ada sorang je staff yang ujud dan sorang nun dihujung office plus boss kat bilik dia tengah2 office. Mana yang lain?? Huh diorang semua tengah berlazat2 cuti kat rumah masing2. Maklumlah semalam cuti raya haji, Isnin depan pula cuti Hari Keputeraan DYMM Sultan Johor jadi mereka2 ni meyambunglah cuti sampai ke Isnin.
Saya? Cuti semalam tu je. Kalau saya apply pun confirm tak dapat punya dah boleh agak dah. Lagi pun tak ada plan nak balik kampung ke apa, kalau cuti je tapi terperuk kat rumah boring juga. Jadi marilah kita bekerja (ayat sedapkan hati sendiri ;p)
Hernee Nazir – Selamat bertugas wahai Hernee 😉

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!