3 Malam Yang Sudah.. Berukband Membiru..

..masa tinggal sorang diri kat rumah, tak tahu nak buat apa. Layan pinky sebab motif utama nak update blog sempena anibeseri hari tu hehehe. Alhamdulillah berukband membiru seakan merestui hubungan saya dan En. Nazir aeh apa kaitan ni?;p 
Usaha nak membirukan line berukband tu tak la rumit mana pun. Cuma.. cuma petuanya sediakan satu penyepit kaler oren, wayar tu memang berukband lama punya. Lepas tu sangkutkan pada bahagian atas cik pinky macam gambar kat bawah tu.

Biru sampailah pukul 1am..
Mari close up sikit.. ;p

Birukan.. baik sungguh berukband malam itu..

©Hernee Nazir – Thanks berukband.. ;p

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!