Memborong Kerepek.. Di Mana Lagi Kalau Bukan Di Salleh Foods Supplier

Satu lagi entri keciciran. Hari Merdeka punya cerita balik kampung. Tujuan utama nak beli kerepek untuk raya. Tahun ni En. Nazir malas nak jadi saudagar kerepek. Tapi siapa yang nak mengirim especially customer2 lama dia tetap jual.
Masa lalu Rengit, tengok kat Azhar Foods orang mak oiii ramai gila. Dah macam ada majlis kenduri kahwin. Sekali pergi Salleh Foods pun sama juga. Kat dalam orang dah ramai gila, jadi kesempatan nak snap gambar kat dalam memang tak ada hehehe.
Ni je yang sempat diborong untuk rumah sendiri, rumah mak dan customer yang membeli.
Muat2 la. Kalau tahun lepas kita yang dalam kereta pun macam kena timbus kerepek hehehe. Siapa datang beraya rumah saya banyak makan kerepek je la nanti. So far saya baru sempat buat popia gunting je. Nak buat Cornflakes Madu semalam tapi harapan hancur belaka, pergi kedai banyak stok dah habis. Nak mencari kat kedai lain malasnya lebih. Stok yang ada cuma susu dan madu je. Tengoklah kalau ada kekuatan dan kesempatan ujud la Cornflakes Madu tahun ni hehehe.



©Hernee Nazir – 4 hari saya bercuti blogging rupanya tengah hangat cerita mengenai Iklan Promo Raya TV3 yang saya baca di blog Cikgu Dahlia. En. Nazir ada beritahu saya hal ni semalam. Dah kena banned rupanya iklan ni. Macam2 ek.

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!