Bukan Cerita Kedai Kopi :)

Ni masa majlis doa selamat dan tahlil tengahari tadi. Saya dan Ita si budak gemuk :p Majlis mula pukul 12 la lebih kurang. Ada banyak juga ilmu2 yang saya nak kongsi kat sini. Tapi malam ni saya kekurangan tenaga nak menghadap lappy. Perut sakit, kepala pusing biarkan En. Nazir online sorang2 hehe. Nanti kalau dah ok, esok ke saya share.
Kat ofis pun tadi macam rasa lemau je kan. Makin petang mata ni macam di gam2. Lagi pulak cuaca suram2 nak hujan. Rasa kalau boleh tidur, saya menyorok bawah meja. Oh saya tak amalkan petua tidur kat toilet ye :p
Dah la, kata dah ngantuk haruslah tidur awal malam ni. Dah penat menaip pakai handphone chokia ni kan best kalau En. Nazir belikan iPhone ke **sambil cuit2 bahu En. Nazir :)**
Selamat Malam semua!
[gune handphone pun tetap boleh blogging]

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!