Entri Sebelum 12am

Hari ni tak banyak aktiviti. Pagi stay kat rumah sampai, lepas tu petang lepak rumah emak.

Malam pulak pergi majlis hari jadi sepupu saya Rina. Entrinya esok2 la malas pulak nak upload gambar. Beriya bawa kamera sekejap lagi sekali snap bateri dah habis nasib ada hand phone cap ayam sepatah kata Cdot.

Sekejap lagi nak tidur tapi En. Nazir belum balik main badminton. Dah la dia tak bawa kunci rumah maknanya kena menunggu la sekejap sambil melayan blog paling kontroversi abad ini oooppss!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!