[SUSPECTED SPAM] ALERT: ACCOUNT IS BLOCKED

Random

Dapat email ni, Fri 11/12/2009 5:50 AM konon2nya dari Maybank. Actually dah dapat kali tapi ignore je. Ni mesti kes tipu kan. Yang kat anak panah tu dia tulis WWW.MAYBANK2u.COM.MY kan? Tapi link ke tempat lain sebenarnya. Saya memang takut nak respond benda2 macam ni, nanti tak pasal2 akaun kita kena ceroboh pulakkan. Macam2 kan sekarang ni.

To all, hati2 ye dengan penjenayah2 cyber ni. (Aeh~ apasal dah 2 hari ni asyik sebut cyber je ;p)

post signature

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!